tisdag, mars 27, 2007

Vårkänslor

Den här tiden på året måste vara den absolut bästa. Våren börjar på allvar ta fart och solen lockar fram alla ur sina mörka iden. Man kan ju inte annat än att vara strålande glad hela tiden och det är verkligen så underbart att se att Sverige börjar leva igen efter månader av typisk nordbo-mentalitet. Helgen som varit har vart helt sjukt galen med fester, middagar, solning på klipporna och ännu mer fest. Måste snart få till ett mer hälsosammare liv innan beachsäsongen startar..
Mycket roliga grejer har jag även framför mig. Till helgen åker jag upp till Stockholm där blir det party med vänner på lördag och på söndag äntligen den efterlängtade Busta Rhymes konserten på Berns. Snart även en ny New York-tripp inplanerad med min kära syster och våren verkar se ut att bli den bästa på länge. För er som undrar vad som är på g här på Shopaholic så kan jag berätta att i nästa vecka och veckan därpå kommer det in fräscha nyheter från Stylein, Liselott Westerlund, Seychelles, Luella Eyewear, Veronique Branquinho eyewear, Velvet, Permanent Vacation, OndaDeMar, The Breed och Alexander Wang för att nämna några. Det kommer alltså bli fett fullt i hyllorna här inom kort. Vänta bara så får ni se. Nu ut på stan för en solig lunch och planeringsmöte inför hösten. Stora planer på gång.


Me & my friends. En helt vanlig helg i Göteborg.

De rosa läpparna illustrerar min nya kärlek, Diors Rouge läppstift-rose diorlywood. Hur hett är det inte med knallrosa läppar liksom? Sjukt hett.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åh ska ni få in velvet?? Jag längtar! Fina bilder:)

Anonym sa...

tycker det är barnsligt kul att läsa om dina helger.. och allt annat som du rapporterar om för all del ( :

Anonym sa...

Köpte på mig två cerisa läppglans på Sephora, men känner att de ger för lite färg. Kanske ska våga mig på ett Dior?

Tarus magazine sa...

Lina: Ja, det ska vi. Massor av Velvet kommer inom kort.

Sofie: Vad kul att du tycker det, då ska jag fortsätta rapportera om mina helger:)

Idasan: Rosa är ju hur snyggt som helst. Jag förstår inte att jag inte fattat det tidigare! Tycker du ska testa.