tisdag, februari 13, 2007

Snart i London

Snart kommer äntligen lite mer vårnytt in i butiken. Om en timme eller två kommer bland annat två vackra miniklänningar från Dallin Chase in på Shopaholic och det kommer även lite snyggt från Susana Monaco. Kika tillbaka om ett par timmar då bla den här snygga dressen kommer finnas uppe.

Själv drar jag iväg imorgon igen med London som nästa destination. Det kommer inte att hinnas med så mycket visningar för min del, mest möten och besök hos olika agenturer, men lite rapporter kommer såklart ändå.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Taru!
Mike&Chris-jackan.... Lovely! Men... hur tycker du att den är i storleken? Brukar ligga mellan S och M - tror du att M då blir för stor?!

Tarus magazine sa...

Hej! Jackan är normalstor i storleken och om du pendlar mellan två storlekar så kan du med all säkerhet ha de båda storlekarna på denna jacka. Öppet köp gäller såklart om du inte blir nöjd.

Anonym sa...

Åh, vad bra. Tack! Finns det någon chans att den kommer att levereras före slutet av april? Vill ju börja använda så snart snön är borta! ;)

Tarus magazine sa...

Nej, tyvärr kan jag inte påskynda den processen, de har sagt slutet av april och kommer med all säkerhet inte att leverera så mycket tidigare. Sorry!