tisdag, september 26, 2006

NEWS NEWS!

Netaporter har numera en ny stark konkurrent i nya Matches.
Bakom webshopen står en stor engelsk lyxbutikskedja med samma namn som nu lanserat sin virtuella motsvarighet till konceptet. (webbutiken är inte ännu helt officiell, så kom ihåg var du läste nyheten först;))

En rolig halvkoppling till just den här nyheten är att en god vän till mig, som arbetar på bolaget i London som procucerat matches hemsida, håller just nu på, tillsammans med ett svenskt bolag, att göra klart det sista på Shopaholic´s nylansering av Shopaholic.se!


Så om ca två veckor kommer ni alltså att få se en hel del förändringar här på Shopaholic. Förändringarna kommer främst att gälla design och visuell utformning av sidan, men det kommer även ske en hel del förändringar på tekniken.
Jag kommer lättare att kunna hålla ordning på stamkunderna därmed också ha lättare att belöna de trognaste kunder med rabatter, nya leveranssätt tillkommer, sidan kommer att bli mycket mer lättöverskådlig och det kommer att bli lättare att se vad som finns på lager.

Så nu vet ni min lilla hemlighet och jag hoppas att ni har överseende med att det under de närmsta två veckorna kan vara lite tekniska störningar.

Iochmed nylanseringen kommer vi erbjuda en mängd fina rabatter till alla medlemmar, så säg till alla du känner att registrera er på sidan idag så att de inte missar våra fina erbjudanden!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad spännande med ny sida! Blir det någon förändring även i butiken här i Göteborg?

Anonym sa...

Ser ut som att sidan kommer bli superfin Taru! Kul!

Tarus magazine sa...

Sanna: Nej, bara ändring på hemsidan.

Nina: Ja, jag hoppas att det kan bli så fint som jag vill ha det!

Anonym sa...

det här ser vi fram emot! Är det nya märken på gång också?

Tarus magazine sa...

Maria: Ja, en del nytt kommer upp samtidigt som nylanseringen av sidan, men de verkliga förändringarna på sortimenet kommer ni att se till våren då ca 20 nya märken kommer till butiken. Sidan utvecklas sakta men säkert:)