fredag, augusti 04, 2006

Julie Sandlau

Höstleveranserna är nu på väg och första nyheten att presentera är danska Julie Sandlau's vackra smycken. Alla smycken kommer att läggas in i nätbutiken under helgen men finns redan nu att beskåda i Shopaholic Store i Göteborg. Ovan ser du de smycken som jag tagit in och som alltså kommer att finnas på lager för omgående leverans from denna helg.

Julie Sandlau designar två kollektioner per år och säljer idag över hela världen i fina butiker som Saks, Fifth Avenue i New York, Harvey Nichols i London, Printemps i Paris mfl och har under de senaste åren fått oerhört bra press i alla de största tidningarna, bla Vogue, Elle och InStyle.
Höstens kollektion av Sandlau är inspirerad av havets skatter och Art Deco design. Kollektionen kombinerar naturligt jordnära färger som Tiger Eye och rökkvarts med vackra oceanfärgade stenar som green agate och blue spinel. "De dova kombinationerna med svart onyx och amethyst skapar en känsla av renässans av chockerande mörk elegans" säger Julie om sin höst/vinter kollektion.
Om man är intresserad av att veta vilka kändisar som uppskattar Julie's design så kan jag berätta att coola tjejer som Beyonce, Reese Witherspoon och Drew Barrymore är några av de som gärna bär de vackra smyckena. Destiny's child valde nyligen att bära Julie Sandlau's smycken till omslag för hela sitt skivkonvolut för kommande album.

Varje smycke är handgjordt och består av 100% sterling silver med en plätering av 18 carat's guld. Alla smycken är helt nickelfria.

Jag har börjat säsongen med att ta in den mer jordnära delen av kollektionen med stenar som tiger eye och svart onyx mot guld.

Jag hoppas att du hittar något som du kommer att tycka om!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen! Har sett smyckena i Köpenhamn och alltid älskat Sandlaus design, kul med en svensk butik med dess smycken!

Anonym sa...

texten e för liten ser inte vad det står

Anonym sa...

Beställde just ett par hoopsen med svart onyx, supervackra!

Tarus magazine sa...

Sofia: Du kommer vara grymt snygg i dina nya hoops, de är verkligen döläckra!

Anonym sa...

Superläckra!